韓國小食 – 紫菜

跟咗我4個月嘅產後修身客人尋日完咗最後一堂, 我真係好唔捨得呀……由facebook粉絲到客人, 到而家變咗朋友, 我真係好感恩! 由13X磅減到11X磅, 你話覺得好神奇, 只係跟住我開嘅餐單, 無做運動(因為湊小朋友無時間), 一星期一堂, 原來就減到 (我也要多謝你嘅配合同努力喔 ^O^). 最後一堂收到你同阿囝,老公韓國旅行的手信,我真係甜在心頭. program 完咗, 但我地嘅友誼才剛開始呢 (我仲記得我話去開灣仔搵你一齊食素午餐架!) smile emoticon

<韓國小食>
1 包110kcal (無錯, 係一大包!!!)
5克蛋白質
鈉質70毫克 (屬於少)

紫菜_韓國小食


發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s