變S碼的新娘_3個月減15磅

【吃出來的瘦身🍒變S碼的新娘👸 】
超級感謝新婚靚太V嘅分享😍 每次收到新娘子們send俾我嘅婚紗相, 真係好有滿足感, 而且好感動 (好靚靚呀! Stunning✨~)! (記得我係完美主義控喔 😎 望住我嘅作品, wow, 我都要讚下佢同我都 good job! 👈🏼 又自我陶醉中☺)
從一開始,我嘅目標已經好明確,就係協助準新娘V成功瘦身,做個健康靚靚新娘~ 見到佢D婚紗相又靚、又高貴, 真係要讚下佢叻叻!)

戰績: 3個月減咗15.6磅 (由139.7減至124.1磅), 脂肪由34.1%減至27.7%)  

我順便認識下最新 新娘嘅髮式先😛😛

多謝Vivian 的分享:

我一向都是肥底的,食多少少就會重好多的易肥體格,試過好多辦法減肥,如節食、食肉減肥法等。不但會反彈,仲會令身體好唔舒服,頭暈眼花。

直到遇上Katrina ,她專業的知識讓我終身受用,久而久之,學會的不但是怎樣減肥,而是改變飲食習慣,讓自己身體健康,控制體重。

很多人問,減肥其間辛苦嗎?說舒服其實就假,始終我太喜歡吃,但Katrina的餐單有放肆的空間,可以吃薯片、yogurt,只要選對的來吃就可以。一路做consultation ,其實我反反覆覆,也不是一直很順利,後來找到自己喜歡吃與吃後會瘦的食物配搭,體重和體脂才開始正式下降,最後在婚禮前再堅持一下,心裡好開心,我已有10多年沒有到這磅數,老公公主抱我也不吃力。🤣🤣🤣🤣

再一次感謝Katrina,讓我學會很多知識,找到健康飲食的秘訣,改掉壞習慣,讓我成為美麗的新娘子。

~查詢 /預約 (可致電 /Whatsapp : 5533-1058 )~

<<食得飽, 不捱餓, 無產品銷售, 亦無額外收費>>

**更多會員分享>>  請按此

美國註冊營養師 兼 美國兒科專科營養師

美國體重管理教練
美國肯塔基大學營養及飲食治療碩士
香港中文大學食品及營養科學學士
歷任港安醫院臨床營養師、美國 St Joseph Hospital (聖約瑟醫院) 臨床營養師
美國營養師學協會會員                                         

Katrina2

美國營養學會 (執業兒科營養) 會員
美國海外營養協會會員
香港兒科學會 (Associate Member)


香港過敏協會 (會員)
香港執業營養師公會會員
香港公開大學客席講師
煤氣烹飪中心客席導

《蘋果日報》:  拆解食極唔飽成因 餐餐無纖維係元凶 (17/05/2016) 


發表迴響